1. Чи можливо оплатити товар при отриманні?
Можливо, якщо доставка замовлення здійснюється кур'єром по місту Києву або у разі самовивозу. У всіх інших випадках замовлення оплачуються до відвантаження.
2. Як швидко доставляємо товар?
Якщо ви знаходитеся в місті Києві, то замовлення може бути підготоване та доставлене протягом кількох годин на таксі, або щочетверга - кур'єром. Доставка по Україні здійснюється Новою Поштою (час доставки Новою поштою зазвичай не перевищує однієї доби), відправка замовлень щодня, крім суботи та неділі.
3. Чи можна зробити замовлення наперед?
Так, ви можете зробити замовлення за день, тиждень, або навіть місяць до відправки. Ми зафіксуємо ваші контактні дані та в обраний вами час підготуємо замовлення та проінформуємо вас.
4. Як проходить процес оплати?
Після зважування продукції ми надсилаємо вам кінцеву вартість замовлення та реквізити для оплати. Після оплати ми надсилаємо ваше замовлення поштою, кур'єром або на таксі.
5. Чому продукція відрізняється візуально, за запахом або на смак від партії до партії?
Наша продукція є крафтовою, тому її характеристики можуть змінюватися в залежності від жирності молока та його складу – адже ми робимо сир із цільного молока (молоко не знежирюємо, не нормалізуємо) і тому його показники (жир, білок, щільність) можуть змінюватися протягом року. Також зміни відбуваються протягом терміну дозрівання. Сир – «живий» продукт і продовжує дозрівання незалежно від того, загорнули його в папір чи розрізали. На перших стадіях дозрівання сир має досить нейтральний смак, білосніжну шубку або хвильки, щільну і дещо творожисту серединку. Чим далі – тим більше колір скоринки змінюється в сторону золотавого (або з’являються оранжеві прожилки); аромат та смак стають більш яскравими, насиченими (можливі нотки аміаку); текстура сиру може стати текучою або масткою – в залежності від виду сиру. Тому під час замовлення ви можете зазначити свої уподобання – який саме сир вам більше до вподоби: молодий чи зрілий.
6. Чи є сири нашого виробництва вегетаріанськими?
Так. Для згортання молока ми використовуємо фермент мікробіального походження.
7. Чи проводимо ми дегустації та екскурсії на виробництві?
На жаль, зараз такої опції немає, але ми невпинно ростемо і розвиваємося. Тож сподіваємося, що дуже скоро ми матимемо можливість запросити вас на наше виробництво та поділитися секретами створення смачного крафтового сиру.