Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за сир вагою 200/300 грамів
Фактична вага сиру може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
Сир Манчего – фермерський витриманий сир з овечого молока, виготовлений за класичною іспанською технологією.
Має маслянисту консистенцію, щільну структуру та характерний білий чи світло-жовтий колір.
Це особливий сир з невеликою ноткою пікантності.
Мінімальний термін дозрівання 555 днів.
В залежності від терміну дозрівання смак сиру коливається від м’якого ніжного до гострого насиченого.
Зберігати при температурі від + 2 * С до + 8 * С і відносній вологості не більше 85%.
Склад: 100% овече молоко, закваска виготовлена на чистих культурах молочнокислих мікроорганізмів, сіль, ферментний препарат мікробного походження.