Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моцарела – це молодий італійський сир з натурального коров’ячого молока та вершків у вигляді кульки (приблизна вага 140 грамів). Цей вологий напівтвердий вид сиру має ніжний, свіжий та м’який смак. Білого кольору з розшарованою консистенсією начинки.
Перед вживанням сир повинен мати кімнатну температуру, до нього можуть додаватися будь-які приправи за смаком. Моцарелу вживають як самостійну страву або з хлібом або овочами (помідорами, наприклад). Добре смакує у поєднанні з горішками та медом, а також у складі салатів. Це чудовий інгредієнт до піци.
Склад: молоко коров'яче незбиране, фермент, бактеріальна культура молочно-кислих бактерій.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки - 19 г, жири -18,5 г, вуглеводи - 0,4 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 244 ккал/ 1021 кДж.
Зберігати: при температурі від 0℃ до +4℃. Строк придатності до споживання 10 діб.