Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фета – це сир з натурального коров’ячого молока у вигляді брусочка (приблизна вага 200 грамів). Виготовляється за грецькою рецептурою, білого кольору та має солоний смак з кислинкою.
Цей найстародавнішний вид сиру з корисними жирними кислотами та вітамінами вживають як самостійну страву. А також він чудово поєднується з хлібом та овочами, як інгредієнт до салатів та пирогів.
Склад: молоко коров’яче незбиране, фермент, бактеріальна культура молочно-кислих бактерій, сіль морська харчова, олія соняшникова, спеції.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки - 14 г, жири - 21 г, вуглеводи - 1,72 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 263 ккал/ 1101 кДж.
Зберігати: при температурі від 0℃ до +4℃. Строк придатності до споживання 30 діб.