Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буррата – це молодий італійський сир з натурального коров’ячого молока та вершків у вигляді невеличкого мішечка (приблизна вага 250 грамів).
Він неймовірно ніжний, свіжий та м'який. Колір сиру білий, начинка кремоподібної консистенції.
Перед вживанням сир повинен мати кімнатну температуру, до нього можуть додаватись сіль та перець за смаком.
Буррату вживають як самостійну страву, з хлібом або овочами (помідорами, наприклад), з горішками та медом, так і у складі салатів. Також дуже смачна вона у піці.
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране, вершки коров'ячі пастеризовані, фермент, бактеріальна культура молочно-кислих бактерій.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки - 17 г, жири - 20 г, вуглеводи - 2 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 255 ккал/1067 кДж.
Зберігати: при температурі від 0℃ до +4℃. Строк придатності до споживання 10 діб.