Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за сир вагою 170 грамів
Фактична вага сиру може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
М’який сир з коров’ячого молока, з ніжною текстурою. Чудово поєднується зі свіжим хрустким хлібом та червоним вином, полуницею. Часто доповнюється топінгами, медом, чорничним джемом.
Молодий сир має творожну середину, вершковий прошарок, ніжний смак, а зовні білосніжну плісняву. Витриманий сир має виражений насичений смак, маслянисту однорідну структуру, інколи гостринку та текучий стан, пліснява набуває жовтуватого кольору та з’являються помаранчеві прожилки.
Склад продукту: молоко пастеризоване, сіль кухонна, молочнокислі бактерії, культури дозрівання (Penicilium Candidum Geotrichum Candidum) молокозгортальний фермент ренін.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки 50,24 г, жири 28,57 г, вуглеводи 5,18 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 478,78 ккал. Масова частка жиру у сухій речовині – 36,94%. Містить лактозу.
Зберігати: при температурі від 0℃ до +4℃. Строк придатності до споживання 20 діб.