Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за паличку вагою 200 грамів.
Фактична вага може несуттєво відрізнятися від зазначеної. Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
Ця ковбаса – це дещо особливе, те, що дійсно варто спробувати. Виробник має власну ферму у Львівській області, де самостійно вирощує угорських свиней, тому гарантує якість своєї ковбаси.
Cиров’ялена ковбаска унікальна тим, що зроблена за іспанською рецептурою та з органічного мармурового м’яса без використання хімічних добавок та підсилювачів смаку з додаванням грибів.
Склад: м'ясо (свинина нежирна, сало хребтове), гриби білі, сіль кухонна, цукор, перець чорний.
Поживна цінність 100 г продукту, г: білки - 20,9; жири - 39,5; в тому числі насичені жирні кислоти - 13,5; вуглеводи - 0,7; в тому числі цукор - 0,1; сіль - 4,0. Калорійність на 100 г продукту: 448 ккал/1861 кДж.
Строк придатності: 120 діб. Зберігати при температур від 0 до +6℃ та відносній вологості повітря 75%.