Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за паличку вагою 200 грамів
Фактична вага може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
Ця ковбаса - це дещо особливе, те, що дійсно варто спробувати. Виробник має власну ферму у Львівській області, де самостійно вирощує угорських свиней, тому гарантує якість своїх виробів.
Cиров’ялена ковбаска унікальна тим, що зроблена за іспанською рецептурою та з органічного мармурового м’яса без використання хімічних добавок та підсилювачів смаку з додаванням апельсину.
Склад: м'ясо (свинина нежирна, сало хребтове), сік апельсиновий, сіль кухонна, цукор, перець чорний, мускатний горіх.
Поживна цінність 100 г продукту, г: білки - 21,2; жири - 39,4; в тому числі насичені жирні кислоти - 13,7; вуглеводи - 0,9; сіль - 4,0. Калорійність на 100 г продукту: 443 ккал/1854 кДж.
Строк придатності: 120 діб. Зберігати при температур від 0 до +6℃ та відносній вологості повітря 75%.