Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за паличку вагою 200 грамів
Фактична вага може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
У ковбасці з пармезаном ідеально вдалося збалансувати м’ясний і сирний аромат. Пармезан пом’якшує смак свинячої шинки і подекуди навіть перетягує акцент на себе. Однак невеличкі шматочки добірного м’яса, здається, зовсім не ображаються на поведінку свого сусіда і просто роблять свою справу.
Сухий білий наліт на паличках ковбаски – ознака благородної витриманості і натурального походження. Це пеніцилінова їстівна цвіль, відома своїми антибактеріальними властивостями.
Нарізайте ковбаску дуже тоненько. Після нарізки зробіть невеличку паузу аби м’ясо стало кімнатної температури. Так отримаєте максимум аромату та смаку.
Для довготривалого зберігання загорніть ковбасу герметично у харчову плівку і покладіть в морозильник, так вона буде придатною до вживання до півроку. Для нетривалого зберігання – загорніть паличку в папір чи тканину. Зберігайте у холодильнику або ж при кімнатній температурі.