Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за паличку вагою 200 грамів.
Фактична вага може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
У ковбасці з пармезаном ідеально вдалося збалансувати м’ясний і сирний аромат. Пармезан пом’якшує смак свинячої шинки і подекуди навіть перетягує акцент на себе. Однак невеличкі шматочки добірного м’яса, здається, зовсім не ображаються на поведінку свого сусіда і просто роблять свою справу.
Сухий білий наліт на паличках ковбаски – ознака благородної витриманості і натурального походження. Це пеніцилінова їстівна цвіль, відома своїми антибактеріальними властивостями.
Нарізайте ковбаску дуже тоненько. Після нарізки зробіть невеличку паузу аби м’ясо стало кімнатної температури. Так отримаєте максимум аромату та смаку.
Склад: свинина (задня шинка), морська сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, дум'яний перець, сир пармезан. Калорійність на 100 г продукту: 395 ккал/1654 кДж.
Строк придатності: 120 діб при температурі від 0 до +6℃. Після відкриття зберігати в холодильнику та спожити протягом 15 діб.