Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за паличку вагою 200 грамів.
Фактична вага може несуттєво відрізнятися від зазначеної.
Кінцева вартість замовлення буде узгоджена з Вами після його опрацювання.
В'ялена ковбаса з відбірної яловичини має пікантний смак та натуральну благородну оболонку.
Кожен шматочок подарує вам неймовірну насолоду та задоволення.
Сухий білий наліт на паличках ковбаски – ознака благородної витриманості і натурального походження. Це пеніцилінова їстівна цвіль, відома своїми антибактеріальними властивостями.
Нарізайте ковбаску дуже тоненько. Після нарізки зробіть невеличку паузу аби м’ясо стало кімнатної температури. Так отримаєте максимум аромату та смаку.
Склад: яловичина вищого гатунку, сіль, цукор, чорний перець, мускатний горіх, лавровий лист, духм'яний перець, червоне вино, часник. Калорійність на 100 г продукту: 395 ккал/1654 кДж.
Строк придатності: 120 діб при температурі від 0 до +6℃. Після відкриття зберігати в холодильнику та спожити протягом 15 діб.